Agario konkursi 2. Versija.
Lai pievienotos serverim jāspiež te: http://agar.io/?ip=agario.kick.lv:642">http://agar.io/?ip=agario.kick.lv:642
Katru dienu pulkstens 20:00 kicka agario serverī, cilvēks kurš būs vadībā (kam visvairāk punktu) saņems balvu.
Uzdevums:
Savākt visvairāk punktus tieši 20:00 pēc Latvijas laika,
Noteikumi:
* Drīkst sadarboties komandā, ar vienalga cik daudz cilvēkiem.
* Uzvarētājus būtībā no saka tas kurš atrodas vadībā top10, tas var būt arī bots.
* Nav aizliegts krāpties tajā ziņā ka kādam saka ka sadarbosies komandā, bet pēdējā brīdī viņu apēst
* Šajā topikā drīkst postot konkursa rezultātus un pietekties balvām kad tās ir noteiktas, nekāda cita spama vai komentāru.
* OBLIGĀTI jāspēlē serverī ar nicku kurš satur vissu foruma nicku, vai arī būs diskvalitifikācija.
Piemēram:
Chemijzaurs = diskvalitifikācija ( Jo nesatur "Chemijs" )
Chemijs ir foršs = drīkst ( Jo satur "Chemijs" )
Balvas:
* Balvas lielumu nosaka cilvēku daudzums serverī
* Vairāk balvās ieiro nebūs, tagad varēs izvēlēties balvu serveros, vai arī īpašos izņēmumos xp forumā ja nu serveros neuzturās.
* Balvu lielums tiks noteikts uzreiz pēc konkursa beigām, līdzko kāds moderātors/administrātors to varēs izskatīt.
* Balvām var pieteikties uzreiz top3 cilvēki vnk šeit ierakstot kur grib saņemt balvu, pat pirms balvas ir noteiktas.
Friday 25th of September 2015 20:00:09
Serverī atradās 19 spēlētāji
rihards_p - 176 mass
AvguscLV - 110 mass
Vitaljka - 6764 mass
lolwut? - 3524 mass
Mars_sd - 3899 mass
bot12 - 4052 mass
P.E.K.K.A - 176 mass
Pilsonis. - 148 mass
kpew - 1600 mass
pirdlampina - 9 mass
Drotiks - 5198 mass
Unaa_li - 996 mass
ELIZBETE VO - 345 mass
Drotiks BOMZIS - 123 mass
BROCNU BOMZIS - 80 mass
Šis posts tika izveidots automātiski, balvas tiks noteiktas un izmaksātas vēlāk.
Notika 28.09.2015 ( 20:21 )
Spēlēja boti un mēs 2 NiGGa un BeBop'n (es) es biju top1, bet es atgāju afk biju norīts !!!
Tu reali esi dumsh nu es jau nesaprotu!
Un Otrs KONKURSI BEIDZAS 20:00 LATVIJAS LAIKA.
Piedodiet ka lieki spamoju, vnk es jau nevaru ...
Laba ziņa, uz 90% ir pabeigta sistēma ka agario balvas varēs saņemt jebkurā serverī (izņemot pubu kur nav xp/points), pēc pirmās mapes maiņas pēc konkursa beigām tajā pašā /akonk kur ir arī pārējie cs konkursi. Līdzko būs gatavs, varēs saņemt arī visas balvas par iekavētajiem agario konkursiem
Tā ka pacietību, zinu ka ļoti daudzi viņas gaida, tūlīt jau saņemsiet vissi viņas
Visas agario balvas ir pieejamas serveros, skrieniet saņemt
Rakstot izvēlētājā serverī /konk un izvēloties agario konkursu
Pagaidām vēl automātiski pēc konkursa beigām balvas nākāmās nepievienosies, bet viss ar laiku
Pilnīgs apsurds, severī bija vairāki cilvēki, tajā skaitā es... :[
Man vēl pagaidām nenoskaidrotu iesmeslu pēc 2 oktobra rezultāti parādījās nepareizi.
Sakām paldies -kk- ka uzņēma skrīnu laicigi
1. KevinsLV
2. -kk-
3. Doge
kraims, Kiwi :], Wolfyy, Dinarzz, REDFOO, neko nezinu, MiX(eP)!, Fuk`dantE., luīze, Rubax, Cool Dude, Mohit, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Pecinja, bnation-, not hns, Chemijs, EvE, Kartupelju_Fermeris, MAVERIK, exdent, Kalinka, divi-viens, CharmZ, Jackass3D, knejvs, RuleMkaZ, sсhoKKur-, Pilsonis., Obijs, R3nz0, Duksitis, dsquared2, KristapsHD, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Latgales Čalis, Pizhikz, STAKLA, adergan, Prometajs, Latvians, Ender, Hakeris, ZnT, Klaus, Rivanna, MTM123, GodFingers, BodyGuard, kaLpaks, SpriditisMAD, Pirdlampina, tepej, gaz1kkk., Komisarchiks, Prezidents, nisker, Amors, 9904, Evija^, Katya, bubu, Artjoms, Hoodini, Raitis, TM__KARTUPELIS, Uksors, _JuKeS_, Domatajs, Snuffeklis, NunCe, siirups, NeaDeKwaD | Stone, Strelnieks., DLegal, ATWU, Gamer, S!n, HCSandis, DeezNuts, slēpts, jeaN, Yinx, the one that got away, Citron4iks, MarcPrime, krime, Laauriinaa, CKYT, Le0, TwT_FancY, Zaņuks, guarD, aldaris, maska212, Tiesnesis, MrColt , Tvinks , liepajasdzintars, Giza, EdzhhaLV, NDancer, Greenn, FoCus, viltu profils, RCHWZKY, Pikachu. <3, crazzykid1996, Santuks. , roca, Sajma, Jogijs, KurpniekS, THeFaNici, Anonymous, Aizkars, stn, John rambo, ATHE, Lakijs, emzijs, EmilsLv, mmmmmmmmmmmmmmm, Sahar, narkovavere, KaSniKovs, MA1M, Narkomāns joptv, FUCK LIFE, GregoryPn, SharkY, StickBoyz, viskijs, jevrika, 〖₯〗✦ℬ℟ℰω✦, ⛔lolwut?, Mars_sd, SPEEDLINKK 337, WoW, BENIS, Karro, Kokaīns, Čamzijs, crazyswimmer, šhayžhuks , Snuff, LatvianPlayer, juliet, Kalvi'S, Venta, PULSE, Ebyrn, OffSET, diglers, whateverusay.*, Enemijs, NotTheGamingOtaku, CheDolf, -Dirty Hands., StacKKruumS, ayr0n, BeBop', Trey*, Mandarīns, Kocinss, manjaxx, AvguscLV, the Captain., Dalī, blonda, sneiks, Daņiks, EAZY., JankezO